Powered by KultuNaut

Det sker i Ishøj

George Michael Xperience
George Michael Xperience
Hvor: Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Hvornår: Fredag den 6. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 100-245 kr - køb billet

Med en passion for George Michaels musik og en dyb respekt for hans arv, vil GEORGE MICHAEL XPERIENCE give dig en uforglemmelig koncertoplevelse. Med en blanding af de største hits fra Wham samt Georges enorme solo repertoire, tages publikum på en rejse gennem George Michaels musikalske karriere. Repertoiret spænder fra George Michaels største hits som "Faith", "Careless Whisper" og "Freedom! '90" til mindre kendte sange og B-sider.

Også George Michaels Wham! hits bringes tilbage til livet, med sange som "Wake Me Up Before You Go-Go" og "Club Tropicana".

GEORGE MICHAEL XPERIENCE består af en række talentfulde og professionelle musikere, der har spillet sammen i mange år og har udviklet en særlig kemi på scenen. Vokalist Martin Grønbek har stemmen og stilen til at bringe George Michaels musikalske stil og følelse til publikum, og der skabes en autentisk og mindeværdig oplevelse, der hylder George Michaels musik og hans betydning for musikverdenen.

Bandet er stolte af at repræsentere George Michaels musik, og håber at se dig til den næste koncert, hvor du vil få en oplevelse, du aldrig vil glemme - velkommen til "GEORGE MICHAEL XPERIENCE"

U-nummererede ståpladser og nummererede siddepladser på tribune.

Kulturium forbeholder sig ret til at ændre seating plan


Køb billet Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet