Powered by KultuNaut

Det sker i Ishøj

Margarita & Mr.Mike Swingtet
Margarita & Mr.Mike Swingtet
Hvor: Bredekærgård, Tranegilde Bygade 4, Ishøj
Hvornår: Søndag den 21. juli 2024, 13:00-16:00.
Pris: Entré: 30 kr for ikkemedlememr

Margarita hvis far var tenorsaxofonist i efterkrigsårene gav datteren den klassiske jazz som vuggegave, som 3 årig ville hun hellere høre "den sjove mand" (Louis Armstrong), end "Bamses fødselsdag". Jazzglæden har fulgt Margarita hele livet, igennem 15 år havde hun sit ugentlige radio jazzprogram i Københavner Kanalen. Her interviewer hun i 1995 Michael Bøving (Mr.Mike) der dengang dansede med paraply og sang i de københavnske gader i samspil med Orion Brass Band under den årlige Copenhagen Jazzfestival i årene fra 1978 til 2002. Det var på Radio Jazz parret mødtes igen, denne gang et møde af blivende varighed. I 2020 var gruppen "Margarita & Mr.Mike Swingtet" en realitet, besætningen blev tenorsax, bas, guitar og Margarita på vokal med numre fra "The American Songbook" og Mr.Mike med sangnumre der strækker sig fra jazzens tidligste udtryk til 30ernes swing.

Margarita & Mr.Mike Swingtet, har de seneste 2 år været et af de 7 band der optræder med jazzcruise i Strömma havnerundfarts regi, årligt fra juni til medio september.

Kom i god tid og få klaret frokosten! Traktørstedet byder altid på mange spændende lækkerier.

Det er Thorslunde-Ishøj Lokalhistoriske Forening og Kulturium i Ishøj i samarbejde, som har arrangeret Jazz på Gårdspladsen.

Gratis entre for medlemmer af Thorslunde-Ishøj Lokalhistorisk Forening


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet