Powered by KultuNaut

Det sker i Ishøj

Blå Mandag slutter Jazz på Gårdspladsen
Blå Mandag slutter Jazz på Gårdspladsen
Hvor: Bredekærgård, Tranegilde Bygade 4, Ishøj
Hvornår: Søndag den 18. august 2024, 13:00-16:00.
Pris: Entré: 30 kr for ikkemedlememr

"Sommersolen skinner" er en melodi, der efterhånden er kendt af de fleste, - og det er det livsbekræftende centrum i Blå Mandags musikalske univers!

Bandets varemærke er: "Vi ønsker med humør og smittende livsglæde, at formidle den gode gamle "træskojazz" til vores publikum.

Det er vigtigt for Blå Mandag, at deres optræden fremkalder glæde og smil, - og det hænder også, at man får sig et godt grin! Alt dette samtidig med, at de leverer flot New Orleans og Dixielandjazz indpakket i lækre arrangementer og krydret med en af de flotteste sangstemmer, man kan drømme om, når Lisa Bentzen lægger stemme til spændende jazzsange.

Orkesteret har i de seneste år turet rundt til de fleste danske jazzklubber og festivaler, samt i Sverige, Norge, England, Irland og Tyskland, hvor de som regel bliver bedt om at vende tilbage!

Blå Mandag har udover at have spillet et hav af gange på Bredekærgård også spillet på "Maribo Jazzfestival" på Lolland, "Silda Jazzfestival" i Haukesund i Norge og "Snake City Jazzfestival" i Slangerup og Guiness Jazzfestival, Cork i Irland.

Glæd jer til et humørfyldt jazzsamvær med Blå Mandag, som ydmygt udtaler:

"Vi er ikke bedre end de bedste!"

Gratis for medlemmer af Thorslunde-Ishøj Lokalhistorisk Forening.

Kom i god tid og få klaret frokosten! Traktørstedet byder altid på mange spændende lækkerier.

Det er Thorslunde-Ishøj Lokalhistoriske Forening og Kulturium i Ishøj i samarbejde, som har arrangeret Jazz på Gårdspladsen


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet