Powered by KultuNaut

Det sker i Ishøj

Kulturium Sommerdage
Kulturium Sommerdage
Hvor: Ishøj Byhave, Ishøj Store Torv 16, Ishøj
Hvornår: Lørdag den 10. august 2024, kl. 13:00.
Pris: Fri entré
Arrangør: Kulturium Musikteater.

Igen i år inviterer Kultur- og Fritidsudvalget i Ishøj alle ned i Ishøj Byhave til en dag, der står i kulturens tegn. Der vil både være underholdning for børn og voksne, og som sædvanligt vil der være mulighed for at få lidt at spise og drikke.

Program:
13.00 - Eventyrorkestret
14.00 - Ishøj Ungdom
15.45 - Østkyst Hustlers

Eventyrorkestret:
En koncert med Eventyrorkestret tager udgangspunkt i Stine Michels tre cd'er 'Mosekonen brygger', 'Ønskeegen' og 'Himmelhøj'. Musikken er en blanding af folk, verdensmusik og pop. Der fortælles små sjove og finurlige historier undervejs, danses og spilles på mange instrumenter. Børnene inddrages i koncerten med rim og remser, dans og små melodiske linjer.

Ishøj Ungdom:
Ishøj Ungdomsskole har de sidste mange år prioriteret musikken, og i særdeleshed den urbane genre, derfor har vi givet dem muligheden for at kommer og spille deres musik i Ishøj Byhave. De unge knokler hver eneste uge på, at blive bedre og forfine deres musik. Vi ser frem til at se, hvad fremtidens musikere render rundt og roder med.

Østkyst Hustlers:
Danmarks deffeste band kommer til Ishøj. Vi ser frem til at bringe hiphoppen til Ishøj når vi får besøg af legenderne fra Østkyst Hustlers. Med deres humoristiske, historiefortællende og energifyldte show er vi slet ikke i tvivl om, at det bliver en helt fantastisk dag, hvor vi både kommer til at opleve old school hiphop, og den fremtidige hiphop.

Vi glæder os til at se jer i Ishøj Byhave alle tre lørdage i løbet af sommeren.

Arrangementet er selvfølgelig gratis for alle, og man behøver ikke at have billet


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet